Personal

Mathias Jakobsson

VD

Charlie Håkansson

Maskinförare, Mekaniker

Charlie har jobbat hos oss sen 2012 och är därmed en av dom som varit med längst. Charlie jobbar mest på entreprenadsidan numera men fixar även med reparationer på våra maskiner, nybyggnationer, renoveringar osv. Väldigt kunnig med allt som har med motorer och mekanik att göra.

Robin Eriksson

Maskinförare

Robin har varit med sedan 2013. Robin kör dagligen på MIREC AB i Katrineholm där vi har 3st lastmaskiner går dagligen. Robin ser till att MIREC´s sorteringslina har det material som krävs med hjälp av ett vändaggregat som är monterad på en lite mindre lastmaskin.

Robert Fursjö

Maskinförare

Robert har varit med sen 2015, han kör en av de tre lastmaskinerna som går på MIREC AB i Katrineholm. Robert sköter dagligen utlastningar av lastbilar och ser till att processerna på MIREC har det material som krävs.

Wictor Kromner

Lastbilschaufför/Maskinförare

Wictor har varit med sen 2017 och började med att köra lastmaskin. 2019 tog han lastbilskort och kör numera vår lastbil. Wictors körschema kan se olika ut från dag till dag. Och så fort det finns tid över så putsas det på lastbilen så den är i toppskick till nästa körning.

Anders Norberg

Maskinförare, Anläggare, Mekaniker

Anders har varit med sen 2015 och arbetar på entreprenadsidan där han inte är rädd för att ta i och lösa problem som dyker upp. Fixar även med mekaniska reparationer och lösningar i vår verkstadsdel.

Simon Håkansson

Verkstadsansvarig

Simon har varit med sen 2018. Simon sköter våran verkstadsdel i företaget och servar både våra och kunders maskiner. Han löser dagligen mekaniska reparationer och nybyggnationer och har en extrem bred kunskapsbank inom området.

Otto Gustavsson

Maskinförare

Otto har varit med sen 2020. Otto kör dagligen en av de 3 lastmaskiner som dagligen går på MIREC AB i Katrineholm. Han sköter dagligen utlastningar av lastbilar och ser till att processerna på MIREC har det material som krävs.

Joakim Nyman

Maskinförare

Kenth Bergqvist

Lastbilschaufför

Sara Ekström

Ekonomi/Administration